Barnas verksted

Barnas gaveverksted

Aktiviteten går ut på at barna kan få vise sin kreativitet og lage flotte ting og gaver.
Aktiviteten er ofte tilpasset et tema, kampanje eller sesong.

Til aktiviteten følger fagerike bord og stoler som lager en fin ramme rundt verkstedet. Vi stiller med alt nødvendig materiell.

Våre erfarne aktivitetsledere viser, hjelper og forklare barna.

Dette er en aktivitet som trekker til seg mye oppmerksomhet.
Her kan barn og voksne ta en pust i bakken og tilbringe tid sammen!

Her er noen eksempler på verksteder som vi gjennomfører:

Buttonverksted Vi har alt utstyret som trengs for å lage klesbutton og kjøleskapsmagneter.Barna dekorerer selv sitt motiv. Når dette er ferdig gjør vi denne om til en button eller kjøleskapsmagnet i løpet av 30 sekunder.Dette kan benyttes til å dekorere egne logoer for arrangør, lage motiv som passer til temaet eller sesongen som er i fokus. 
     
Farsdagsverksted Vi lar barna lage slips og farsdagskort til far.Slipsene består av filt og strikk i halsen.Barna dekorer selv slipsene med filt og glitterlim.Dette er et artig verksted som lett blir husket.
     
Glassmaling  Denne aktiviteten passer til mange ulike sesonger og temaer.Barna får altså male sine egne glass.

Glassene kan vaskes for hånd etter herding i ovn på 160 grader i 30 minutter. Dette oppfordres publikum å gjøre selv når de er kommet hjem.

Juleverksted
Juleknapp og julestjerne som juletrepynt er alltid populært.Vi lager også julekort 
Maskeverksted Maskeverksted er spesielt populært til karneval, halloween og romjulsaktivitet.Barna får male og pynte masken med masse artig dekor som vi har med.
Penalverksted Penalverksted er ofte benyttet til skolestart.Barna får hvert sitt tøypenal som de får pynte med tekstiltusjer.
Perleverksted Perleverksted er en aktivitet som passer hele året.Barna kan blant annet få lage armbånd, smykker og sommerfugler.
Påskeverksted Påskeverkstedet er en klassisk og stadig populær aktivitet.Barna får male eller marmorere isoporegg.
Stickersesker Stickersesker kan benyttes til ulike seonger og temaer.Barna får fargelegge og feste klistremerker til hver sin eske.
Strykeperler Dette er en aktivitet vi kan tilpasse til ulike sesonger og tema.
T-shirtverksted Vi stiller med helt blanke T-shirt eller T-shirt med logo fra arrangøren.Barna får dekorere T-shirtene med tekstiltusjer.
Valentineverksted Vi har blant annet gjennomført følgende:Stickersesker med hjerteform, fargelegge, hjertebuttons, meget forseggjorte scrapbook kort.
Laget og driftet av DigiFix DA - din digitale vaktmester | Vi tilbyr datahjelp i Oslo