Underholdning til utdrikningslaget

Har du fått ansvar for et utdrikkningslag?

Dette er en dag da vennegjengen skal samles til en riktig minnerverdig begivenhet, med hygge,
morro og latter. Vi kan hjelpe deg og med både ideer, utstyr og et sted å være!

Her er litt informasjon om hva vi kan gjøre for ditt utdrikkningslag!

SUMOBRYTING
Sumobryting – Dette er en aktivitet som alltid skaper latter.
Vi har ulike sumodrakter; vanlige hvor du ser ut som en tykk kineser, fat slappers hvor draktene ser ut som tykke damer.

KENGURUBOKSING
Kenguruboxing – 2 personer har på seg polstrede kengurudrakter, samt en latterlig kenguru hatt og store boksehansker. Ikledd store polstrede kengerudrakter, hatter med kengeru-ansikt og enorme boksehansker, kan man neppe se dummere ut.
Garrantert suksess og høy latterfaktor!

OPPBLÅSBAR FOTBALLBANE
Oppblåsbar fotballbane – Dette er en fotballbane på 6×12 meter. På denne banen kan det enten spilles vanlig fotball med både vanlig fotball eller med en kjempe stor fotball. I tillegg følger det med 8 tvillingbukser.
Buksene er for 2 og 2 personer. Det er 4 drakter i norske farger og 5 drakter i svenske farger. Tvillingbuksene kan også brukes til en stafett eller andre løsningsorienterte oppgaver. Her er det også fullt mulig å spille sumo fotball – 3 mot 3 eller 4 mot vi. Dere lager lag etter hvor mange som er med på utdrikkningslaget.

BOKSERING
Boksering hvor man har på seg megastore boksehansker blir fort en urkomisk affære.
Bokseringen er oppblåsbar, myk og meget sikker.
5×5 meter -Høyde 2,0 meter. Med meeeegastore boksehansker er det bare å klinke til. Det blir neppe knock-out med det første, men til gjengjeld så
til de grader mye moro og tenk deg synet!

RODEO
Rodeo okse/surfe simulator – Her målet er å holde seg fast/oppreist så lenge som mulig.
Her kan det kjøres konkurranser på hvem som klarer å holde ut lengst. Maskinen kan kjøres i auto program slik at alle som prøver kan få den samme vanskelighetsgraden. Det er 3 auto-nivåer, og oksen kan også styres manuelt ved hjelp av en joystikk. Oksen beveger seg i alle retninger, den snurrer rundt, vipper til siden og fremover /
bakover.

GYRO
Her spenner vi fast alle som har lyst til å prøve og gir dem muligheten
til å oppleve G-kreftene.

KAROKE
Karoke er alltid være morro og tar seg alltid bra ut på film til selve bryllupsfesten. Vi kan koble opp vårt anlegg og tilby et hav av låter å
velge mellom.
Vi kan garantere allsang :-)
PROMILLEBRILLER
Mini gokart med Promillebriller
Lag en stafett med promillebriller. Brillene har den effekt at det gir deg umiddelbart en promille på 2,5 %. Ved å sette opp en liten løype vil dette garantert skape latter.

BUNGEERUN
Her løper to stykker i hver sin bane med strikk festet på seg.
Her gjelder det å løpe lengst frem i den oppblåsbare banen, helt til strikken drar deg tilbake. 2 baner der 2 stk kan konkurrere. En heftig opplevelse!

Sted å være?
Vi tilbyr utdrikkningslag å komme til oss. Vi har et flott lager på Bønes med stor uteplass. Vi kjører på med musikk. Setter opp noen bord og
benker, samt en grill til å lage litt grillmat som dere eventuellt tar med.
Vi har også playstation på lerret for de som vil prøve det.

Vi håper noe av dette kan være aktuellt og imøteser alle spørsmål dere måtte ha!

Lykke til med planeleggingen!