Har du fått ansvar for et utdrikningslag?

 

Dette er en dag da vennegjengen skal samles til en riktig minneverdig begivenhet, med hygge, moro og latter. Vi kan hjelpe deg og med både ideer, utstyr og et sted å være!

Her er litt informasjon om hva vi kan gjøre for ditt utdrikningslag!

PROMILLEBRILLER

Brillene har den effekt at det gir deg umiddelbart en promille på 2- 2,5 %.

Alt som virker enkelt blir svært vanskelig med promillebriller på. Med to eller flere  promillebriller kan det lages en stafett hvor lagene skal komme igjennom en meget enkel Hinderløype eller dere kan ha en eller annen form for stafett med inndelte lag. Det kan spiller fotballkamp med to lag eller lage enkle aktiviteter.  Forklar aktiviteten uten å nevne brillene. Akkurat når aktiviteten skal starte, sier du at du har glemt noe og tar frem brillene. Ingen må få prøve brillene før stafetten starter eller at det er deres tur.

En annen mulighet med promillebriller på, er å lage en liten handleliste med 4-6 ting som skal handles i en dagligvarebutikk. Si til den som skal drikkes ut at her har du en handleliste og dette skal du nå inn og kjøpe med promillebriller på. La den som drikkes IKKE prøve brillene før handlingen starter.

Dette blir garantert moro. Promillebriller er alltid en suksess.
STORE HAGE- & PARKSPILL
Vi har en del nyheter også i år. Blant annet store spill, kast på blink aktiviteter og ferdighetsaktiviteter. Disse ulike spillene passer perfekt til å ta med seg ut i en park eller ha på terrassen eller i hagen. Her kan det spilles, drikkes, grilles, spille musikk og bare ha det kjekt sammen. Her er informasjon om spillene:
CORNHOLE:
Også kjent som erteposespillet. Dette spillet er ukjent for det fleste, men er utrolig gøy. Dette er et typisk spill som kan spilles i fra sommerfest, vennefest, bursdagfest, bryllup, utdrikningslag o.l.
Hva er Cornhole: spillet spilles av to personer av gangen.  Hvor spillerne bytter på å kaste poser fra en gitt avstand på en trebrett med et hull i. Hver pose i hullet scorer tre poeng, mens en pose på plattformen gir ett poeng. Poser som ikke treffer brettet gir null poeng. Det er åtte poser totalt, fire til hver spiller. Her kan det spilles med lag eller to personer spiller i mot hverandre.Vi har laget en del brett slik at det kan spilles turneringer med flere “spill” samtidig eller ha turneringer med ulike lag/team. Dette spillet fremkaller alltid konkurranseinstinktet. Vi gir dere en rask innføring.
Hver spillpakke består av to brett, 8 erterposer en poengsøyle.
4 PÅ RAD:
Gigantisk 4 på rad hvor to personer spiller mot hverandre. Førstemann som får 4 på rad vinner.
TUMBLE TÅRN:
Stort Tumbletårn eller Klossmajor, som spillet også er kjent som, er et morsomt spill hvor det gjelder å unngå å velte tårnet av trebrikker.

Brikkene legges opp slik at de danner et tårn. Deretter kaster man fargeterningen. Den fargen terningen viser skal man forsøke å skyve ut av tårnet – vel å merke uten at det velter. Legg så brikken oppå tårnet, pust lettet ut og send terningen videre til neste spiller. En stødig hånd og litt mot i brystet er slett ingen ulempe i dette spillet. 

 

ROLLER BOWLER:  Kjempemorsomt bowling spill. her gjelder det å få bowlingkulen til å ligge på et spesielt sted

LIGHT CHASER SPILL: Her har vi ulike typer spill. To personer spiller imot hverandre. Her gjelder slå av flest lys på 1 minutt. En av de aktivitetene vi leier ut til firmafester.

SUMODRAKTER:
Når det gjelder sumodrakter leier vi ut en rekke temaer. Foruten å ha mange klassiske drakter, har vi også fatslappers, miss norway/miss sweden, cowboy/indianer og vår siste nyhet tvilling sumo.

Draktene kan brukes til sumobryting eller bruke draktene til en kalssisk 5 kamp hvor det gjøres øvelser med sumodrakter på. Øvelser som hoppe, løpe, kaste mm blir morosomt med sumodrakt på.

 

PUTEKRIG:

Dette er en oppblåsbar enhet. Her sitter to personer på en stang og skal prøve å få hverandre ned. Den som faller ned lander mykt.

LIMBOUTSTYR:
Vi leier ut limboutstyr til å utføre en klassisk limo. Et lite lydanlegg følger med
HESTELØP:
Lag en enkel stafett med 2,3, 4 eller 5. Her gjelder det å komme først i mål med våre oppblåsbare hester. Her er det 4 personer om gangen som kan konkurrere i mot hverandre på LuftputeHester.
Banen er Oppblåsbare og er hele 15m lang. Her kan lagene skal løpe på tid. Tiden gir en gitt plassering.
Plasssering gir en form for poeng. Det går også an å lage stafett lag mot lag.
SUMOFOTBALL
Består av en oppblåsbar fotballbane på 6×9 m. Sidene på banen er oppblåsbare mens bunnen er av Pvc og ikke oppblåsbar. Banen bruker 1 stk pumpe og trenger da kun en stikkontakt. I tillegg følger det med 6 sumodrakter, 3 + 3 i ulik farge og 6 hjelmer
Det spilles uten sko på banen.
BIGFOOT RACE:
Dette er store føtter, nærmest som ski. 3 og 3 personer går på et par samtidig og må dermed finne takten/rytmen for å kunne klare å  på disse. Ikke så enkelt som man tror.
Gøy å bruke til en stafett med lag. Passer best på gress.

 

SUMOBRYTING
Sumobryting – Dette er en aktivitet som alltid skaper latter.
Vi har ulike sumodrakter; vanlige hvor du ser ut som en tykk kineser, fat slappers hvor draktene ser ut som tykke damer.

 

KENGURUBOKSING
Kenguruboxing – 2 personer har på seg polstrede kengurudrakter, samt en latterlig kenguru hatt og store boksehansker. Ikledd store polstrede kengerudrakter, hatter med kengeru-ansikt og enorme boksehansker, kan man neppe se dummere ut.
Garrantert suksess og høy latterfaktor!

BOKSERING
Boksering hvor man har på seg megastore boksehansker blir fort en urkomisk affære.
Bokseringen er oppblåsbar, myk og meget sikker.
5×5 meter -Høyde 2,0 meter. Med meeeegastore boksehansker er det bare å klinke til. Det blir neppe knock-out med det første, men til gjengjeld så
til de grader mye moro og tenk deg synet!

RODEO
Rodeo okse/surfe simulator – Her målet er å holde seg fast/oppreist så lenge som mulig.
Her kan det kjøres konkurranser på hvem som klarer å holde ut lengst. Maskinen kan kjøres i auto program slik at alle som prøver kan få den samme vanskelighetsgraden. Det er 3 auto-nivåer, og oksen kan også styres manuelt ved hjelp av en joystikk. Oksen beveger seg i alle retninger, den snurrer rundt, vipper til siden og fremover /
bakover.

GLADIATOR
Her kan den som drikkes ut for prøve seg på pålen. En underholdende aktivitet for alle i utdrikkningslaget

KAROKE
Karoke er alltid være morro og tar seg alltid bra ut på film til selve bryllupsfesten. Vi kan koble opp vårt anlegg og tilby et hav av låter å
velge mellom.
Vi kan garantere allsang :-)

BUNGEERUN
Her løper to stykker i hver sin bane med strikk festet på seg.
Her gjelder det å løpe lengst frem i den oppblåsbare banen, helt til strikken drar deg tilbake. 2 baner der 2 stk kan konkurrere. En heftig opplevelse!

 

Lykke til med planleggingen!