Trine og Ivan

Trine og Ivan, er mest kjent for sin allsidighet og smittende spilleglede. Av musikkstiler kan de by på taffel, evergreens, country, rock, blues og litt disko, samt at de spiller det meste av god dansemusikk fra 60.70, 80 og 90tallet.

De spiller blant annet låter av Elvis, Abba, Boney M, Beatles,Elton John, Smokey, Joe Cocker, John Denver, Delbert McClinton, Blues Brothers og selvsagt Latino musikken + mye skandinavisk, Hellbillis, Postgirobygget, Vikingarna, Lasse Stefanz, Lisa Ekdal.

Trine og Ivan mestrer det meste og får folk til både å synge og danse uten problem.
Til og med ungdommen liker denne duoen.

Bakgrunn
Trine har i mer enn 30 år drevet i underholdningsbransjen. De fleste kjenner henne nok som som cruisemanager og quality manager for selskap som Colorline, Fjordline og DFDS.
Ivan .

Ivan kommer fra Bulgaria og har høyskoleutdannelse innenfor musikk med piano som hovedinstrument. Han startet tidlig å interesse seg for Rock’n Roll musikk og spilte i flere store band i Bulgaria. I 1994 kom han for første gang til Norge med et orkester som het Panorama Band. De var et meget populært orkester som i perioder arbeidet opp til 14 måneder uten pause på de fleste skip fra Norge.I 2000 ble orkesteret oppløst og Ivan fortsatte som pianist både om bord i båtene som piano bar entertainer og på flere hoteller rundt i Norge blant annet Ishavshotellet i Tromsø. I tillegg arbeidet han i en periode som teknisk ansvarlig og cruisevert assistent for Fjordline. Han er også dyktig note skriver og har skrevet flere arrangement til band og orkester. Ivan har siden 1994 mer eller mindre bodd i Norge og 2008 ble han Norsk statsborger