Rodeo okseRodeo-okse 1HaiSommer IIHaiSommer ISurfRodeo II

Mekanisk moro er noe alle synes er gøy. Vi har spesialisert oss på en rekke ulike alternativer.

 

Den klassiske og mest kjente er nok Rodeo oksen. Dette er en mekanisk okse der målet er å holde seg fast så lenge som mulig.  Her kan det kjøres konkurranse på hvem som klarer å holde ut lengst. Maskinen kan kjøres i auto program slik at alle som prøver kan få den samme vanskelighetsgraden. Det er 3 auto-nivåer, og oksen kan også styres manuelt ved hjelp av en joystikk. Oksen beveger seg i alle retninger, den snurrer rundt, vipper til siden og fremover / bakover. Styrekonsollet har skjerm som viser tiden.

 

HaiSommer er en annen meget populær aktivitet. Her gjelder det å holde seg fast på haiens rygg og ikke la Haien “rive” deg i fillebiter. Til denne aktiviteten er det en egen pute i blått som havet.

 

Surfebrett er en annen populær sommerlig aktivitet. Her gjelder det å klare å stå på brettet lengst mulig. HangOver

 

Ølflasken har blitt en populær aktivitet på festivaler. Her gjelder det å kunne bli sittende lengst mulig på flasken.

Våre mekaniske aktiviteter kan leies med og uten instruktør/operatør som kjører og ivaretar sikkerheten. Operatøren er trent til å mestre eventuelle situasjoner som skulle oppstå, slik at du skal føle deg trygg.  Når noen faller av vil den mekaniskeaktiviteten stoppe umiddelbart, og personen lander mykt i den oppblåsbare puten som med de ulike aktivitetene.

surfesimulator snowboard simulator

Utdrikningslag

Til utdrikningslag og andre festarrangement kan vi bytte ut oksen med en “Mann” med 50 cm “håndtak” eller en “Dame” i “Doggystyle”.  Rodeoen kan også rigges om til å spille rullett med personer som kule.

utdrikningslag kvinner utdrikningslag menn