Vi har mange års erfaring i teltbransjen og har i dag forhandlerstatus hos flere av Europas fremste produsenter av telt og annet arrangementsutstyr.

Vi har brukt lang tid og utprøving for å finne de rette teltprodusentene til vår utleieavdeling. De vi har kommet fram til, har unike patenter som gjør montering meget tidseffektiv.

Minimalt med deler og ingen “dippedutter”, lett og sterkt rammeverk samt enormt slitesterke duker i 750 g flammehemmende PVC, har gitt oss mange fornøyde kunder.

Vi forhandler denne telttypen i bredder på 3, 6, 8, 9 og 12 meters bredde, hvor lengden kan bygges på etter ønske.

Våre telt er konstruert med tanke på forenklet lagerhold og logistikk. De er laget slik at alle deler, elementer og duker passer ulike telt. Dermed kan denne type telt bygges på etter kundens behov. Teltene kan bygges på i alle retninger.

Teltene er tvers igjennom av svært god kvalitet, noe som gjenspeiler seg i rammeverk og duker. Den høye kvaliteten gjør at teltene har lang levetid. De er også konstruert for å tåle mye vær og vind. I tillegg er teltene utviklet med tanke på hurtig og lettvindt montering/demontering. Vegger og tak i 750 g flammehemmende PVC, EU og Veritas godkjent. Farger kan tilpasses kundens ønsker.

Reisverket er i 2 eller 4- spors aluminiumsprofiler og alle smådetaljer i elforsinket/galvanisert stål. Teltene kan forankres med stropper eller medfølgende jordspyd. Vegger kan fås både med eller uten vinduer.

For info, priser eller bestilling, ta kontakt med oss på info@eventragruppen.no eller tlf 995 00003

.

Våre telttyper for salg:


Rammetelt

Bod-telt med overbygg

Serveringstelt

Topptelt

Scenetelt

Barduntelt