En helaftens gallaforestilling

– underholdning til middag og dans

Bli med på en reise tilbake til 50 og 60 tallet – til en tid hvor navn som Frank Sinatra ,Dean Martin og Nat King Cole forførte alle som kom i nærheten av en transistorradio.

A night to remember finnes i to versjoner:
Storband utgave
Med Kenneth Smørdal som frontvokalist, Telestar storband på scenen og Raffi Manouk ved pianoet, blir gjestene tatt med til et ekte ballroom med stemning og atmosfære fra den gang da. Dette passer best for selskap med 100 gjester og oppover

Pianoutgave
Dette er en småskalaversjon hvor Kenneth Smørdal på vokal og Raffi Manouk ved pianoet leverer det samme repertuaret som storband utgaven. Dette passer perfekt til mindre selskap.

Hva er A night to remember?

A night to remember er dels en konsert og dels dans og moro for gjestene. Vår crooner Kenneth Smørdal er konferansier og frontvokalist. Han og orkesteret leverer fengende storbandslagere og myke svisker.

Dette er et show hvor musikken er i høysetet, samtidig med at man får flettet inn alle taler og andre innslag som arrangøren ønsker å ha med.


Selve underholdningen foregår før, under og etter serveringen.

Konseptet fungerer aller best i en komplett pakke med middag og gjerne dans


Under showet kan man oppleve slagere av typen Mack the knife, Lady is a tramp, Come Fly with me,  Me and Mrs. Jones, Me and my shadow og flere av de kjente slagerne fra 50- og 60-tallet.
etterpå!

Ta kontakt med Kenneth for å høre mer om et skreddersydd arrangement som garantert vil bli “A night to remember”.