Musikalsk teambuilding – Dur I vei
– musikalske utfordringer med lek og latter

Dette er den perfekte underholdning for grupper som ønsker å kombinere teambuilding og sosialt samvær med musikalsk lek og moro.

Hva er “Dur i Vei”?
I løpet av en time tar de to rutinerte entertainerne Raffy og Kenneth dere med på en musikkreise som byr på ulike musikalske utfordringer for hele gruppen din.
Kenneth leder showet og Raffy akkompagnerer det hele fra pianoet. De to utfordrer lagene, med ulike musikkquizer der vi blant annet kommer innom musikk fakta, gjenkjenne låter, hvem kommer først på refrenget, fullfør teksten og bildelek.

Hvem passer dette for?
Dur I vei passer for folk i alle aldre og krever ingen musikalske forkunnskaper.
Denne pakken egner seg spesielt godt for bedrifter, foreninger og grupper som ønsker en lavterskel, samlende og underholdene aktivitet til kurs- og konferanse, jubileum, julebord, kick-off eller teambuilding.

Hvem er vi?
De to artistene som utgjør duoen “dur i vei” har lang erfaring med å underholde i en rekke ulike event.
Kenneth Smørdal har jobbet som profesjonell entertainer siden 1995 og er først og fremst kjent som en mulitientertainer hvor sang, musikk og konferansierrollen er noen av hans sterkeste sider.

Raffi Manouk er først og fremst pianoentertainer. Han har jobbet som profesjonell musiker og dirigent siden 1972 og ha en lang liste med imponerende meritter bak seg.

Bli med og Dur i vei!

Referanse:
Seansen ble svært godt mottatt, skapte god stemning og ble et morsomt og engasjerende ”vorspiel”.
Det var god variasjon i både spørsmål og sanger, som ble profesjonelt ”fremført” / ledet av dere begge.
-NCC Constructions AS (Om ønskelig kan vi oppgi navn og telefon til disse hvis man ønsker ytterligere info. om hvordan denne gruppen opplevde showet)