Hypnoseshow

“Et hypnosehow med Torgrim Holte er noe av det mest spektakulære du kan ha på ditt fima-arrangement, der dine egne ansatte blir kveldens store artister/underholdere under hypnose”

Torgrim ble født 28. august 1966, i Volda. Han har de siste 15 årene arbeidet som profesjonell artist. I de tidlige delene av karrieren stod han bak en stor rekke opptredener på diskotek, hotell, cruiseskip og andre steder både i Norge og i Norden.

Torgrim arbeidet også i den norske hæren, med tusenvis av soldater som entusiastiske tilhørere. Denne kontakten brakte Torgrim videre til Bosnia. Her ble han populær blant soldater fra 19 nasjoner, og ble invitert tilbake flere ganger.

I de siste årene har Holte viet tiden sin til å utvikle show for TV: I Tyrkia ble showet “Get Hypnotized” kringkastet med mer enn 10 millioner seere i gjennomsnitt for hvert program.

Disse programmene har også blitt kringkastet på Kypros. Holte har også produsert 9 episoder av hans nye TV-format “HYPNOSE” for TSR Switzerland. Showet ble kringkastet med stor suksess.

Holte har blitt nominert til Montreux- prisen “Den gyldne Rose” og han har opptrådt på Hotel Sheraton på Broadway i New York. Skrytelisten er lang. Nå kan komme til ditt firmaarrangement!

Torgrim har de siste årene jobbet for næringslivet i Norge. Han har etter alle sine opptredener mottatt strålende tilbakemeldinger fra deltagere og publikum.

De fleste er overrasket over at det er mulig å hypnotisere mennesker til å utføre handlinger som vanligvis er utenkelig.