Et skreddersydd soloshow

Et morsomt eller seriøst show, der DU plukker ut sangene

Klassisk: Fra Mozart til Grieg Musicaler:
Fra “My Fair Lady” til “Phantom of the Opera”
Bergenseren: Sanger fra Bergen Evergreens: Kjente og kjære sanger der du kan synge med Jazz Popular music

Velg dine egne favoritter.
Et soloshow kan gjøres med playback eller akkompagnert av en pianist, cellist, fiolinist eller saksofonist!
Valget er ditt!

Biografi

Veslemøy Fluge Berg er en av norges mest etterspurte sopraner. Hun fullførte sin mastergrad på Griegakademiet i Bergen høsten 2006, med toppkarakter på avsluttende sangeksamen. Veslemøy har også studert i USA og England.

Hun er en populær underholder på selskaper og events. Hydro, Statoil, ABB, Vital og Rieber & Søn er blant mange fornøyde kunder. Veslemøy har opptrådt for HM Kong Harald og Dronning Sonja, på flere scener i Europa, og på musikkfestivaler i Scandinavia og Øst-Europa. Hun har sunget i hele Norge og ved flere anledninger i USA. Hun har forestående oppdrag i Portugal, Finland, Island og England, og planlegger en turné i USA i 2008.

Veslemøy har mange opera-, operette- og musikalroller på sitt repertoar. Sammen med Bergens Filharmoniske Orkester hadde hun en ledende rolle i Mozarts “Der Schauspieldirektor” i 2006, og hun spilte hovedrollen “Mimi” i en kritikerrost produksjon av Puccinis “La Boheme” i Bergen i februar 2007. Bergens Tidende skrev at Veslemøy “imponerte oss med sin nydelige stemme og musikkforståelse!”

Hennes forkjærlighet for Edvard Griegs sanger har gitt henne mange konsertoppdrag på Troldhaugen, komponistens hjem. I flere år har Veslemøy vært sopran og forteller i sommerkonsertserien “Grieg i Bergen” – konsert og historier om Edvard Griegs liv og arbeid. I 2007, som markerer 100-årsjubileet for Edvard Griegs død, har Veslemøy spilt inn en CD med sanger av Edvard Grieg sammen med Audun Kayser, utgitt høsten 2007.

Veslemøy har også et omfattende “ikke-klassisk” repertoar som inkluderer musikaler, folkesanger og jazz. Hun skriver sin egen musikk og arbeider som konsertarrangør. Hun spilte inn CD’en “Silhuetter” i 2005 med et lett klassisk repertoar i tillegg til egenkomponerte sanger.