Hvem vi er og hvordan alt startet

Vi er ett Bergen basert eventbyrå som så startet i en garasje i 2005. Siden den gang har vi bygget oss opp til å bli en kjent leverandør av utleie og salg av arrangementsustyr, samt leverandør av utleieutstyr og underholdningstjenester.
I dag tilbyr vi også eventplanlegging og personell for å hjelpe våre kunder med ulike behov. Vi er også arrangør av egne marknader og barne- og familiearrangementer.

Siden oppstarten, er det vel nesten ikke et eneste arrangement i Bergen by og i fylket forøvrig, hvor vi ikke har levert utstyr. For uten å ha levert utstyr til en mengde små og store arrangement mellom fjord og fjell, har vi bidratt med utstyr i mange vei- og tunnelåpninger, skipsdåper, kranselag. I tillegg har vi levert utstyr og tjenester til arrangementer som NM og EM i friidrett, FN sambandsarrangementer, Kystsogedager, Forskningsdagene i Bergen, Fotball og Håndball Cuper, Diverse mosjonsløp, turløp/maraton, Stafett for livet arrangementer, Sykkel VM 2017, Tall Ship Races 2019, Bylørdager, torsdager, Bærekraftig liv arrangementer, Nabodager med fokus på integrering, Årlige store festivaler, Marknadsdager, Matfestivaler, Julemarknader, kickoffs, sommerfester, firmafester, blåturer, familiedager, konfirmasjoner, hagefester, bryllup, store publikumsarrangement og en mengde andre store og små arrangementer. Når det i tillegg skal arrangeres store banketter, er vi på plass med alt av bord, stoler, dekketøy, glass og servise.

På mange av byens kjøpesentre og i Vestland forøvrig, er vi en leverandør av barneaktiviteter og underholdende aktiviteter, konkurranser med mer. Vi har en egen stor avdeling hvor vi tilbyr hoppeslott, oppblåsbare aktiviteter, store spill, elektroniske spill, store hagespill og mange andre gøyale aktiviteter.

Vi som jobber i selskapet har alle lang erfaring i bransjen og et brennende engasjement for vårt yrke og våre kunder. ”Våre kreative hoder» har opp gjennom årene planlagt og gjennomført en rekke spektakulære, morsomme og sosiale tilstelninger av ulike størrelse. Vi leverer utstyr og tjenester til alle typer events- og arrangementer og vårt geografiske satsningsområder er primært Bergen, Vestland inkludert sogn- og Fjordane og delvis i Rogaland. Derimot tar selvfølgelig også enkeltoppdrag andre steder i landet.

Vi har som mål er å tilby ALT som trengs for å gjennomføre et arrangement og på denne nettsiden fremkommer det hva vi kan tilby av utstyr, tjenester, aktiviteter og underholdning.
Vi bistår våre deg/dere med kompetanse, innkjøp og kontaktnett for å lage et arrangement som blir en suksess.

Vi har mer en gjerne lyst til å hjelpe deg/dere med deres arrangement og ber deg/dere derfor om å
sende oss en epost om prisforespørsel på ønsket produkt/tjenester. Det er svært hyggelig om du/dere også ringer oss. Vi tar gjerne også et uforpliktende møte.